Tent Brasil
/

De Trendsetter op het Kwaku Summer Festival

 

Contact

Wij zijn via de email bereikbaar op info@tentbrasil.nl of via het contactformulier hier:

 

U kunt ons via onderstaande routebeschrijving tussen 14 juli 2018 en 5 augustus 2018 bezoeken.

 

Routebeschrijving 

Er is dit jaar een bezoekersparkeerplaats van 8 euro voor de gehele dag.

Als de bezoekersparkeerplaats vol is dient men zoveel mogelijk gebruik te maken van de parkeergarages. Daar staat de auto veilig en loop je geen kans op een boete. De parkeergarages liggen op loopafstand van het Bijlmerpark.

P+R Transferium ArenA ligt op loopafstand van het Bijlmerpark en is 7 dagen per week, 24 uur per dag open en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1, A2, A4, A9 en A10. Op de snelwegen worden bezoekers met de borden P Transferium geleid naar de parkeergarage onder het ArenA stadion.

Parkeren kan zeker niet in de omliggende buurten welke speciaal hiervoor worden afgesloten.  Aanwijzingen van de verkeersregelaars en beveiligers dienen te allen wijde te worden opgevolgd. In de parkeergarages rondom het winkelcentrum Amsterdamse Poort kan u betaald parkeren. P23 (Bijlmerdreef) en P24 (Flierbosdreef) liggen aan het Anton de Komplein. De parkeergarages bij de Amsterdamse Poort, Parkeergarage Antarctica, Plaza Arena Kraaiennest, P 3 Mikado, P 4 Villa Arena, P5 Villa Arena, P6 Pathé ArenA, ArenA Transferium, P18 HES/ROC, en de garages bij Reigerbos en Spaklerweg hebben een totale capaciteit van 5659 parkeerplaatsen. 

  

Openbaar vervoer 

U wordt geadviseerd om met het openbaar vervoer naar Tent Brasil op het Kwaku Summer Festival te komen. Het NS Station Bijlmer heeft prima verbindingen met treinen vanaf Amsterdam, Almere, Utrecht en Rotterdam. Op Station Amsterdam Bijlmer stoppen eveneens de metrolijnen 50 en 54, de GVB lijnen 44, 45, 46, 47 en 49, de BBA lijnen 120 en 126, de Connexxion-lijnen 102, 158 en 175, de Zuidtangent 300.

Vanaf het Station Bijlmer lopen bezoekers in een kwartier door het winkelcentrum De Amsterdamse Poort naar het festivalterrein. Voor de directe buslijnen 29, 61, 137, 158, 175, 177 en 300 geldt uitstappen op halte Foppingadreef.